Top

ervaringen

Ervaringen en foto's.

Mooi als je mee krijg waarvoor je hulp gevraagd en aanvaard word  .

Tache gaat vanzelf na het eten in de mwo.

Ze is geopereerd aan de milt die 5 kg woog.

Ze houdt van de mwo  sinds ze demodex gehad heeft en is genezen van demodex vooral in de mwo met de antennes.

Daar gaat ze direkt tussen liggen ook al is ze niet ziek.

Ook geef ik haar nu colloidaal zilver 2x per dag.

 

Ze heeft verder veel rust en slaapt veel, maar zodra ik de kamer uit ga is ze wakker en wil ze me volgen. 15 maart wordt ze 13 jaar.

Heel veel liefs,

 

Tache en Athena.
Poes tijdens de behandeling van MWO
De zogenaamde Rife tube is een glazen bol gevuld met Helium gas en een negatieve en positieve pool. Wanneer deze tube aangesloten wordt op de MultiWaveOscillator (MWO) vindt

er een ontlading plaats tussen de twee polen en zendt het een breed spectrum aan frequenties

uit. Deze bol kan goed gebruikt worden in een

stal omdat het een bereik van 25m heeft.

Hierdoor is het mogelijk om tegelijkertijd alle dieren in een stal een ontspannende en genezing

bevorderende behandeling te geven.Argongas lampje


Papegaai behandeld met het Argongas lampje. Ook met de combinatie van het Argongas lampje en een kussen is het mogelijk om een dier te behandelen, tenminste als het dier het toelaat  zonder stress. Het lampje kan goed gebruikt worden voor verlichting van allerlei soorten pijnen. De energie die door het lampje gevoerd wordt, bombardeert de cellen met miljarden elektronen en heft daarbij zenuwblokkades op, stimuleert de bloedcirculatie en vernietigt bacterien.

 


Konijntje voor de printplaat       

Dit konijntje "Flappie" met luchtwegproblemen blijft tijdens de kerst zonder stress voor de spetterplaat zitten. Het geeft een gevoel van verademing omdat hij weer vrijer kan ademen na de behandeling.

2x per week wordt flappie op deze manier behandeld. Daarnaast wordt hij ondersteund met bioresonantie.Kalfje tussen Lakhovsky antennes.

Aan beide zijden van het kalfje staat een Lakhovsky antenne die gemaakt is van gestemde ringen. De ringen zijn dus eigenlijk een muziekinstrument die een breed scala aan (niet hoorbare) frequenties uitzenden. Door tussen de antennes plaats te nemen kunnen de cellen van het lichaam uit de aangeboden fequenties die oppikken die ze nodig hebben. Doordat cellen weer de juiste frequentie krijgen kan genezing optreden. Deze ringen zijn geschikt voor individuele behandeling en werken erg krachtig.

 

Kalfje voor de printplaat bij Evert

De printplaat is ideaal voor het behandelen van dieren die problemen hebben met hun luchtwegen. De printplaat wordt aangesloten op de MultiWave Oscillator en daardoor ontstaan er allemaal vonkjes en een knetterend geluid komt uit de plaat. Daarom wordt deze plaat ook wel de vonkenschijf of spetterplaat genoemd. Tevens komt hierbij ozon vrij.

Ozon heeft een desinfecterend effect deze

plaat is ook zeer goed inzetbaar op huisdieren

en m

Kalfje tussen Lakhovsky antenneBehandeling van paarden met de MultiWave Oscillator

Violet Ocean komt regelmatig op locatie op aan problemen te werken bij mens en dier. 


 

Babette van Veen .

Babette en Netzes
Artikel uit Tijdschrift Margriet

 

 

 

babette-netzesSamen met Babette heb ik haar hond Netzes behandeld. De toen 4-jarige hond van Babette had botkanker.
Volgens de dierenartsen had Netzes nog een aantal weken te leven en kon men niets meer doen. Dit was voor Babette onacceptabel en na overal en nergens te zijn geweest,kwam ze via Henriette Gerststanowitz bij mij terecht.

De behandeling met de MWO en diverse andere aanpassingen o.a in voedsel en de niet aflatende inzet en liefde van Babette, bleek Netzes na een korte tijd alweer te kunnen lopen. Een 2 maand later werd Netzes genezen verklaard. Op de röntgenfoto's was geen spoor van kanker meer te zien. Netzes is 10 jaar geworden, de leeftijd die voor dit ras staat.

Henk Vonk, operazanger uit Nederland

henkvonk1Henk Vonk is een beroemde operazanger. Hij is geboren in Nederland en woont in Utrecht. Zijn stem is werkelijk verbluffend en hij kan daarmee een menigte van 3500 mensen bereiken.

Henk neemt altijd een MWO met hem mee op tournee door Europa en de andere continenten. In zijn woorden:

"De MWO helpt me om mijn stem in de beste conditie te houden. Bovendien kan ik nu dingen doen met mijn stem die ik niet voor mogelijk had gehouden."

 

henkvonk2

henkvonk3