Top

Portable MultiWave Oscillator

  • Portable MultiWave Oscillator
3.081,83
per stuk

Let op!!!

  • Vanaf prijs
  • Verzendkosten en verzekering in overleg!!!
  • levertijd 2-3 werkenPortable MWO
Deze MWO is minder krachtig als de super charged version en wordt vaak aangeschaft om mobiel te kunnen zijn. Deze uitvoering is ook zeer geschikt voor accupunctuur of diegene die met pressuur punten werken.  En uiteraaard ook zeer geschikt om mee te nemen op vakantie.


Achtergrond
De van oorsprong Russische wetenschapper George Lakhovsky ging ervan uit dat iedere cel in het lichaam fungeert als een zender en ontvanger.

Is het lichaam ziek of uit balans dan hebben de cellen een andere trilling. Bied je dan het lichaam een breed spectrum aan frequenties aan waarin ook de harmonische trillingen zijn opgenomen, dan is de beschadigde of zieke cel in staat zijn eigen frequentie te ontvangen. Hij kan zo weer in zijn eigen trilling terugkomen waardoor de cel in staat is te regenereren en een sneller herstel mogelijk is. Inmiddels hebben we meer dan 250 M.W.O. 's gebouwd, welke over de gehele wereld gebruikt worden door artsen, therapeuten, klinieken, onderzoekers en ook particulieren.

De Lakhovsky M.W.O. die door hem begin 1900 in samenwerking
met Nikola Tesla ontwikkeld is, bestaat uit prachtig gestemde, oscillerende antenne ringen die een briljant spectrum aan frequenties afgeven. Tesla leverde de hoogfrequente voltage techniek om de door Lakhovsky ontwikkelde gestemde resonantieringen aan te sturen.

De antennes zijn uit verschillende metalen opgebouwd. Lakhovsky deed veel wetenschappelijk onderzoek in Parijs en Wenen en heeft een breed scala aan ziektes behandeld. Later bleek echter dat de M.W.O. voor veel meer doeleinden geschikt is. De M.W.O. is een uniek instrument en word door ons op bestelling geleverd.


Price list is for delivery outside the EU of parts and complete sets.
In the EU prices are for all the parts and also the electronic
and mechanical parts to complete the MWO systems.


Offerte
Voor het aanvragen van een offerte kunt u een bericht sturen via onze contactpagina.
 Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over